ייעוץ זוגי טיפול זוגי
  • ייעוץ זוגי
  • טיפול זוגי
  • אימון אישי
  • גישור
  • דמיון מודרך
  • מכללת פתרונות
    • לימודים
      • לימודי ייעוץ זוגי
      • לימודי אימון אישי
      • לימודי גישור
      • לימודי דמיון מודרך
      • לימודי ייעוץ רב תחומי
    • קורסים
      • קורס ייעוץ זוגי
      • קורס אימון אישי
      • קורס אימון כלכלי
      • קורס גישור
      • קורס דמיון מודרך
    • סדנאות
    • הרצאות
  • שירותים
    • יועצים זוגיים
    • מאמנים אישיים
    • מגשרים
    • ספרי זוגיות
  • וידאו
  • פורום
  • בלוג
מיני קורס זוגיות
פורומים במכון פתרונות

דף הבית »

בגידה רגשית

תגיות: ייעוץ זוגי

לדיון זה 3 משתתפים ו2 תגובות. הדיון עודכן לאחרונה על ידי  מור תמיר קדר לפני 26 ימים.

מציג 3 תגובות - 1 עד 3 (מתוך 3)
מאת תגובות
מאת תגובות
6 בפברואר 2012 ב 18:22 #3234

shani

שלום, אני בזוגיות עם בת זוגתי מעל לשנתיים. תמיד סמכתי עליה והאמנתי לה והיא לרגע לא פזלה לצד בתוך הקשר. היחסים בינינו היו מעולים בשנתיים שחלפו, דיברנו על חתונה, על ילדים, וגם כשעברנו לגור יחד הכל היה נראה טוב.

בחודשים האחרונים הרגשתי התרחקות מצידה, שאותם תרצה (במודע או לא) בשינויים רבים שעברנו שתינו בחיים כרגע והקשו עליה, כגון שינוי עבודה, מעבר דירה וכדומה. בזמן הזה היא התחילה להתרחק. אני כמובן הייתי שם בשבילה והקשבתי לכל מה שעובר עליה, במקביל היא התחילה להתקרב לאחת החברות שלנו, ואני מהצד תמכתי בקושי שלה ועודדתי את ההתקרבות לאנשים אחרים ואת מה שעושה לה טוב. לפני שבועיים החליטה שהיא לוקחת ברייק מהכל וטסה למזרח לשלושה שבועות.

לאחר שטסה הבנתי מה באמת עובר עליה. הסתבר לי שבשלושת החודשים האחרונים היא התחילה קשר רומנטי עם הבחורה, בגידה רגשית בי (לא פיזית עד כמה שידוע לי), שכללה מכתבי אהבה, שיחות אל תוך הלילה, התרחקות פיזית ממני. היא עוד לא יודעת מה שהבנתי, כרגע נמצאת במקום ללא תקשורת.

הבחורה מצידה ממשיכה לתקשר איתה ולשלוח לה הודעות אהבה שאותן אני יכולה לראות ומכאיבות לי בכל קריאה. מצד אחד אני לא יודעת האם לשחרר ולתת לה להחליט את ההחלטות שלה עד החזרה מחול, או האם לפתוח את השיחה הזו דרך הטלפון או לעשות משהו קיצוני יותר. אני אובדת עצות וכל תקשורת ביניהן מכאיבה לי בלי יכולת התמודדות כי כביכול עודדתי את הקשר בתחילתו.

מה לדעתך עלי לעשות?…. מאד מודה לך על העזרה או הייעוץ!..

22 בפברואר 2012 ב 14:40 #3443

מכון פתרונות

שני שלום רב,
קשה ולא נעים להיות במקום שבו האדם שאת נותנת בו אמון מאכזב אותך. לדעתי כדאי לך לכתוב את כל מה שאת רוצה לכתוב לחברה שלך, לבחון בעוד יום יומים את מה שכתבת ולברר עם עצמך ולתקן את המכתב. כשתסיימי תוכלי לבחור לחכות כשהיא תחזרו, או לשלוח אותו יחד עם שיחה שתנהלי עם החברה. מעבר לזה תבררי עם עצמך אם את באמת רוצה להישאר בקשר הזה ולהילחם עליו, אם כן תבדקי שהגישה שלך תומכת בכך. אם את מוותרת על הקשר הזה, השיחה והמכתב מטרתם לנקות את השולחן ולהמשיך הלאה. הפעולה הראשונה שתעשי אם כן היא, להחליט מה את רוצה שיקרה עם הקשר הזה בעתיד.

שולח לך הרבה כח
ד”ר כרמי אומרו

24 בפברואר 2012 ב 22:02 #3489

מור תמיר קדר

אני מאוד מסכימה עם דבריו של ד”ר כרמי אומרו.
אוסיף ואומר שהשיחה ביניכן חשובה ועליך לקיים שיחה איתה בהתאם להחלטתך לאן מועדות פניכן, מנקודת המבט שלה. רק אחרי שתגבשי החלטה מצידך, פני אליה עם כל שעל ליבך- לכאן או לכאן…..
אל תשמרי את הדברים בבטן, אל תכניסי את עצמך “לסרטים” בלי לדעת את העובדות הקיימות באמת. אם את רוצה תשובות, פני אליה ותשאלי בכנות ובנועם על כל מה שאת רוצה לדעת.

אני מאוד ממליצה לך לפתוח בכך שכוונתך אינה לפגוע, להרע, להתווכח. שאת רוצה לקיים איתה שיחה כנה ואמיתית מתוך רצון לסדר את הדברים ולהבהיר את הדברים ביניכן (גם אם החלטתך לסיים מערכת יחסים זו). הדגישי שאין את מגיעה מתוך מקום של תלונות, האשמות ועוקצנות אלא מתוך מקום שרוצה תשובות, סדר, רוגע, בהירות, חברות…

בהצלחה

מציג 3 תגובות - 1 עד 3 (מתוך 3)
מענה ל- בגידה רגשית
פרטים:

• עזרה
  • Bold
  • Italics
  • Underline
  • Strike through
  • Left Align
  • Center Align
  • Justified Align
  • Right Align
  • Color
  • Font Size & Face
  • Link
  • :)
  • Code
  • </>
Pick a color, any color... as long as it's black.
xx-smallx-smallsmallmediumlargex-largexx-large

Arial 'Comic Sans MS' Courier Georgia Helvetica 'Times New Roman' Ubuntu Verdana
Link URL:
Link Name: (optional)
Apply Link
:wink: :-| :-x :twisted: :) 8-O :( :roll: :-P :oops: :-o :mrgreen: :lol: :idea: :-D :evil: :cry: 8) :arrow: :-? :?: :!:

סרגל כלים עזרה

— אודות

סרגל כלים זה עוזר לכם להזין קוד HTML

סמנו את הטקסט, בחרו באפשרות הרצויה והקוד יוזן באופן אוטומטי.

אודות סרגל הכלים

— עזרה

סרגל כלים זה עושה שימוש בהקלקה פשוטה כדי לערוך את ההודעה טרם שליחתה.

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <span style="">

פורומים

• פורום ייעוץ זוגי
  • פורום אימון אישי
  • פורום גישור
  • פורום דמיון מודרך
  • פורום לימודים

הכנס לפורום

• להרשם
  • שכחת את הסיסמה שלך?
תודה שפנית אלינו, נחזור אליך בהקדם האפשרי
Contact Form
Loading...