אני מבקשת את עזרה להחליט מה לעשות עם חיי .אני לא יודעת מה לעשות בקשר לזוגיות שלי . אני לא יודעת אם יהיה נכון לחזור לגרוש שלי. מצד אחד טוב לי כשהוא איתי אני מרגישה מוגנת , מצד שני אני לא יכולה לסבול את ההתנהגות שלו.
אני לא יכולה לראות אותו שוכב כל היום מול הטלויזיה בחוסר מעש (הוא בחופשה מאולצת ,המפעל שהו עובד נמצא בקשיים),אני לא יכולה להרשות לו לדבר איתי בזלזול אני מוצאת את עצמי מעירה לו על כל דבר ,זה מביא אותי למצב של כעס,אני מרגישה מתוסכלת, ובמקום לנסות לפתור את המקרה הוא קם והולך.
כשהוא הולך, מצד אחד אני מרגישה הקלה מצד שני אני מרגישה פיספוס ומאשימה את עצמי בחוסר סובלנות,בחוסר התחשבות.
אני מבקשת עזרה, מה אני צריכה לעשות?
אודה לכם אם תעזרו לי.
דבורה
אני בת 30 רווקה.
מאז גיל ההתבגרות יש לי בעיה עם הפצעים שיוצאים מדי פעם בפנים או בגוף, ואני פשוט חייבת לפוצץ אותם כל הזמן.
מדי ערב אני מחפשת על פנים פצעים או נקודות שחורות שצריך לפוצץ או להוציא כדי שהעור יראה חלק, נקי ויפה יותר.
בסופו של דבר הפנים שלי נראים יותר גרועה, הפצעים מתפשטים והעור תמיד עם נקודות אדומות שלא עוברות הרבה זמן, לפעמים נשארות צלקות.
אני רוצה להפסיק לעשות זאת ולא מצליחה.
מה עושים?
תודה
עם פצעים אפשר להתמודד במספר דרכים אך ראשית יש לעשות בדיקות דם וגם לרשום בכנות את המזון שאנו אוכלים ופשוט לשים לב מה גורם לנו ליתר התפרצות האקנה.
יש לשטוף את הפנים במי ברז מספר פעמים ביום ולנגב עם מגבות קטנות שעברו רתיחה. ורק פעם בכל מגבת, בנפרד לפנים ולגוף וברור שלידיים (שבמגבת לידיים, אפשר להשתמש מספר פעמים).
לגבי הצורך בלפוצץ, זה קשור לשינוי הרגל/התנהגותי ועליך לשלוט ביצר בדיוק כפי שלא תדחפי ידיים לשקע החשמל כי את מבינה שזה מסוכן.
אשמח לשמוע ממך
בהצלחה מירי